Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Türkiye Geneli Personel Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Denizbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Denizbank Türkiye geneli personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana kimlerin başvuru yapabileceği ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

Denizbank personel alım ilanında Mobil Satış Temsilcisi ve İletişim Merkezi Pos Destek Müşteri Temsilcisi kadroları için personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER

Denizbank personel alım ilanına; İstanbul, Malatya , Tekirdağ , Van , Trabzon , Samsun , Muğla illerinde ikamet eden adaylar başvuru yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Denizbank personel alım ilanına 28 yaşını aşmamış olanlar, en az lise veya MYO mezunu olanlar, tam zamanlı olarak çalışabilecek olanlar, MS Office programlarına hakim olanlar, diksiyonu düzgün ve iletişim yönü güçlü olanlar, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olanlar, takım çalışmasına yatkın olanlar, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olanlar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Denizbank personel alım ilanına başvuru yapacak olana adaylar başvurularını aşağıda paylaştığımız linki tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak yapacaklardır. Pozisyonlara göre son başvuru tarihleri değişmektedir. 

http://www.yenibiris.com/denizbank-is-ilanlari?siralama=g%C3%BCncelleme&firma=18421

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. kilis için hiçbir alım olmuyor.bu kadar mı unutuldu bu şehir