Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Memur Alım İlanı Başvuru Süreci Devam Ediyor

Garanti Bankası, kariyer siteleri aracılığıyla yayımlamış olduğu bir ilan ile açık olan kadrolarına personel alımı yapacağını açıklamıştı. Söz konusu ilana başvurular devam etmekte olup alım yapılacağı açıklanan kadrolar ve adaylarda aranan şartlar aşağıda yer almaktadır.

ALIM YAPILACAK İLLER

– İstanbul, Sivas, Gaziantep

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

– Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Vergi Uzmanı Tarım Bankacılığı Müşteri Yöneticisi, Stratejik Planlama Yetkilisi, Dijital Deneyim ve Tasarım Yetkilisi, Kobi Mikro Ürün/Müşteri Yönetim Yetkilisi, Emekli Sandığı Tıbbi Sekreter,

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

– Kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, MS Office programlarına hakim olmak, Alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli olmak, Kadrolara göre belirlenen özel şartları taşımak, İletişim becerileri kuvvetli olmak, 

BAŞVURU SÜRECİ

– Garanti Bankası personel alım ilanında yer alan kadrolara başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

– Garanti Bankası personel alım ilanının diğer detaylarına ulaşmak ve başvuru için yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/GsF6xC

Kamupersoneli.net – ANKARA