Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Memur Alım İlanı Başvuruları Devam Ediyor

İş Bankası, İstanbul’da bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere Çağrı Merkezi Memuru pozisyonunda memur alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular devam ediyor.

Kimler başvurabilir, başvurular ne zaman sona erecek, nereden yapılacak? Sizler için derledik. İşte detaylar:

İş Bankası Memur Alım İlanına;

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, 7 Ağustos 1987 ve sonrası doğumlu olan, İstanbul ilinde ikamet ediyor olan, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Kasım 2018 celp dönemine kadar tecilli olan, bankanın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olan, kamu haklarından yoksun olmayan, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan, herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan, sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan adaylar başvuru yapabilecek.

Başvurular Nereden Yapılacak, Ne Zaman Sona Erecek?

İş Bankası memur alım ilanına başvurular, 31 Temmuz 2017 18:00’a kadar, sadece ik.isbank.com.tr internet adresi üzerinden yapılacak. Farklı yerlerden yapılan başvurular kabul edilmeyecek.