Banka Personeli Alım İlanları

TEB Personel Alım İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Türk Ekonomi Bankası kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı ve kendi bünyesinde personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana ilişkin kamupersoneli.net olarak kimlerin başvuru yapabileceğini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER

Türk Ekonomi Bankası personel alımı; İstanbul, İzmir, Adana, Afyon, Antalya, Kocaeli, Trabzon ve Denizli illeri için gerçekleştirilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu ilana; Müşteri odaklı çalışabilecek ve takım çalışmasını seven, Diksiyonu düzgün olmak, MS Office programlarına hakim olmak, Başvuru yapılacak kadroya göre belirtilen eğitim seviyesinden mezunu olmak, Diksiyonu düzgün olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olmak, Başvuru yapılacak kadroya göre belirlenen özel şartları taşımak, Takım çalışmasına uyumlu ve insan ilişkileri güçlü, Analitik düşünce yapısına ve güçlü iletişim becerilerine sahip olmak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanda yer alan kadrolara başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi, her ilan için farklılık göstermektedir. Söz konusu ilanın detaylarını görmek ve başvuru yapmak için “https://goo.gl/xzs40F” web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA