Banka Personeli Alım İlanları

2016 ING Bank Personel Alımı

 İNG Bank Çalışanlarına tanıdığı sosyal ve yan haklar ile oldukça göze batan ve beğenilen bankalardan bir tanesi. ING bank bünyesinde açık pozisyonları değerlendirmek üzere personel alımı yapılacak. İNG bank çalışma saatleri haftaiçi 09:00 – 18:00 olarak belirlenmiş. İNG bank 42 açık pozisyon için personel alımı yapacak.


ING Bank Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar

Söz konusu açık pozisyonlar ve alımların gerçekleşeceği şehirler şu şekilde ;  Kobi Bankacılığı Portföy Yetkilisi –  Kocaeli ,  ING Finansal Kiralama Satış Yönetmeni/Yetkilisi – İstanbul(Asya) , Kobi Bankacılığı Portföy Yetkilisi –  Muğla, ING Menkul Değerler/Yetkili Yardımcısı – İstanbul(Avr.) , ING Faktoring A.Ş./Risk İzleme Yetkilisi/Yönetmeni –  İstanbul(Asya) , Direkt Satış Temsilcisi – İstanbul(Avr.),  Müşteri Deneyimi Yönetimi Yetkilisi/Yetkili Yrd. İstanbul(Avr.),  Information Risk Management AVP/Specialist İstanbul(Avr.) , Destek Elemanı (Engelli) İstanbul(Avr.) , Kobi ve Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi İstanbul(Avr.) , Risk Analytics Associate İstanbul(Avr.) , Kariyer Yönetimi Dönemsel Çalışan İstanbul(Avr.) , LAWYER İstanbul(Avr.) , ING Akademi – Yetkili İstanbul(Avr.),  Asset Liability Risk Management AVP İstanbul(Avr.)

ING Bank Personel Alımı Başvuruları

ING bank bir çok pozisyon için alım yapacak. Söz konusu alımlar için başvuru işlemleri oldukça basit ve internet ortamından yapılabiliyor. ING bank personel alımı için başvuru işlemlerini “http://www.kariyer.net/ing-bank-is-ilanlari-c19589-p10526/” adresinden yapabilirsiniz.

Kamu personeli alım haberleri, kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in beğenilen android uygulamasını cep telefonunuza indirerek, gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara