Banka Personeli Alım İlanları

AKBANK Engelli Personel Alımı için Başvurular Başladı

AKBANK Engelli Personel Alımı Yapacak!

AKBANK Tarafından engelli personel alımı yapılacağına dair ilan duyuruları çeşitli kariyer sitelerinde yer almaya başladı.  AKBANK’ın İstanbul Avrupa, İstanbul Asya için %40 oranında engelli raporu olan engelli personel alımı yapacağı öğrenildi.


AKBANK ENGELLİ PERSONEL ALIMI ARANILAN NİTELİKLER

Başvuruda bulunacak adaylarda aranılan nitelikler şu şekilde belirtilmiştir ; AKBANK Engelli Gişe Yetkilisi alımı için başvuruda bulunacak adayların T.C. Vatandaşı olması, En az lise mezunu, 1981 ve sonrası doğumlu olması, Bankacılık temel yetkinliklerine sahip olmak, banka tarafından daha önce düzenlenen işe alım mülakatlarında başarısız kabul edilmemiş olmak. Söz konusu alımlar hakkında herhangi bir personel sayısı belirtilmemiş.

AKBANK ENGELLİ PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR

AKBANK Engelli Personel alımı için başvuruda bulunacak adaylar “http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-engelli-1579474” adresini ziyaret ederek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kamu personeli alım haberlerinden, banka personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli Türkiye’nin lider kamu haber sitesidir. Kamu haberciliğinin lideri kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek her türlü gelişmeden haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Başvuruyu nasıl yapacam yardımcı olabilir misiniz 94 doğumlu ön lisans mezunu yum