Banka Personeli Alım İlanları

Albaraka Türk Katılım Bankası Bayan Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak

 Albaraka Türk Katılım Bankası Bayan Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak Albaraka Türk Katılım Bankası’nın bayan güvenlik görevlisi alımı yapacağına dair ilan duyuruları çeşitli ilan siteleri ve kariyer sitelerinde yayımlanmaya başladı.


Kaç Bayan Güvenlik Görevlisi Alınacak?

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından verilen bayan güvenlik görevlisi alımı ilanlarında alınacak personel sayısına ilişkin herhangi bir bilgilendirme verilmemiş.

Hangi Şehirler İçin Alım Yapılacak?

Albaraka Türk Katılım Bankası Personel alım ilanlarında bayan güvenlik personeli için yapılacak alımların İstanbul için geçerli olduğunu belirtti.

Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak adayların ; Tercihen önlisans ya da en az lise mezunu olması, 5188 sayılı kanun kapsamında güvenlik kimlik kartına sahip olması, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya gönüllü olması, tercihen hizmet sektöründe güvenlik tecrübesi olan , 28 Yaşını aşmamış, bankacılık için gerekli temsil ve ifade yeteneğine sahip, Ofis programı kullanabilmesi gerekiyor.

Nereden Başvuru Yapılabilir?

Albaraka Türk Katılım Bankası Bayan Güvenlik Görevlisi Alımı ilanına “http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-guvenlik-gorevlisi-bayan-1586139” adresinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, Banka personeli alım haberlerinden, özel güvenlik alımı haberlerinden ve daha nicesinden haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edebilirsiniz. En yeni haberler cep telefonunuza gelsin istiyorsanız kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirmeyi unutmayın…

Kamupersoneli.net | Ankara