Banka Personeli Alım İlanları

Albaraka Türk Katılım Bankası Engelli Personel Alacak

 Albaraka Türk Engelli Personel Alacak – Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş’nin İzmir Adana, İstanbul ve Ankara Şubelerinde engelli personel istihdam edeceğine dair ilanlar çeşitli internet sitelerinde de yayımlanmaya başladı.


Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş Engelli Personel Alımı Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

Albaraka Türk tam zamanlı olarak çalıştıracağı engelli personellerin Üniversite Mezunu olması gerekiyor. Söz konusu engelli personel alımı için başvuracak adayların MS Office uygulamalarına hakim, faizsiz bankacılık alanında çalışma yapmaya istekli, İletişim, Organizasyon ve planlama yetkinliklerinin gelişmiş, 30 yaşını aşmamış , İşkur’a kayıtlı olması gerekiyor.

Başvurular Ne Zaman Başladı?

Albaraka Türk Katılım A.Ş Engelli Personel Alımı ilanları 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren yayımlanmaya başladı ve herhangi bir son başvuru tarihi belirtilmedi. Engelli Personel alımı yapan kurum ve kuruluşlar hakkında detaylı bilgi almak ve duyurulardan anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin.

Başvurular Nereden Yapılabilir? 

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş  Engelli Personel alımı için başvurularınızı “http://www.yenibiris.com/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s/engelli-personel-genel-basvuru-is-ilani/686650” adresinden yapabilirsiniz.

Kamu personeli alım haberleirnden , gündemdeki son dakika gelişmelerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.