Banka Personeli Alım İlanları

Finansbank En Az Lise Mezunu Personel Alımı İlanı

Türkiye Bankacılığının önde gelen kuruluşlarından olan Finansbank Türkiye Geneli personel laımı yapıyor. Finansbank tarafından yayımlanan ilen ile Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı yapılacak. 


Finansbank her sene olduğu gibi 2016 yılında da bir çok vatandaş için istihdam olanağı sağlamaya devam ediyor. 2016 yılının ilk yarısında defalarca personel alımı yapan Finansbank personel alımlarında kendi alanında profesyonel olan adayları bankacılık sektörüne kazandırarak müşterilerine en uygun hizmeti vermeyi hedefliyor.

Bu bağlamda personel alımlarında adaylardan birçok şartı karşılamaları bekleniyor. Yayımlanan ilanlarda bir çok pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. 

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Finansbank,

# Bireysel Satış Temsilcisi,
# Teknoloji Satın Alma Yöneticisi, 
# Yönetici Asistanı,
# Telefon Bankacılığı Temsilcisi,
# Perakende Kredi İzleme Temsilcisi

Ve Daha bir çok pozisyonda persoenl alımı gerçekleştiriyor.

Finansbank tarafınan yayımlanan personel alım ilanına, ilgili pozisyonlara başvuru şartlarına ve diğer detaylara ulaşmak için aşağıda bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/finansbank-is-ilanlari?firma=7227

Son dakika haberleri, kamu haberleri, banka ilanları, personel alım ilanları ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara