Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Türkiye Bankacılık sektörünün yükselen değeri ING Bank en az lise mezunu personel alımı için bir ilan yayımladı. İlgili ilana başvurular için son günlere girildi.



ING Bank tarafından kariyer sitelerinde yer alan duyuruda: “ING Grubun bir parçası olarak yurt içi ve yurt dışında sağlam bir kariyer inşa etmek isteyen herkesi ING Bank Türkiye ailesine bekliyoruz” başlığı ile Türkiye geneli en az lise mezunu personel alımı yapacağı ilanı yayımlandı. Personel Alımı detayları ise şu şekilde belirtildi.



Genel Nitelikler


ING Bank, Mobil Satış Yetkili Yardımcısı pozisyonuna başvuruda bulunacak olan adayların; Lise, Önlisans veya Lisans programlarından mezun, 30 yaşını aşmamış, Kariyer hedefi  Saha Satış Yöneticiliği  ve Şube Bankacılığı pozisyonlarında ilerlemek olan, Saha Satış deneyimine sahip veya Saha Satış alanında deneyim kazanmak isteyen, İletişim ve ikna becerisi yüksek, Dinamik, enerjik ve iç motivasyonu yüksek, Takım çalışmasına yatkın, Hedef ve sonuç odaklı, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Antalya, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Samsun, Kayseri, Konya ve Denizli  illerinde ikamet etmeleri şartları aranmaktadır.



İNG Bank tarafından yayımlanan Personel Alım İlanın Detayları ve İlgili Pozisyona Başvuru İşlemleri için aşağıda veilen bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

” http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-mobil-satis-temsilcisi-istanbul-harici-iller-1404189 “

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, gündem haberlerinden, banka ilanlarından, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.



Kamupersoneli.net  | Ankara