Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank personel alımı yapacak ! İşte başvuru şartları

ING Bank 26 açık pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. ING Bank personel alımı son başvuru tarihi ise 15 Aralık 2016 olarak belirtildi. ING Bank kariyer eğitimi için yurtdışındaki practica kampına 26 personel alımı yapacak. ING Bank bünyesinde uluslararası yönetici adayı kampına başvurular devam ediyor.

Alım yapılacak personel sayısı: 29 personel alımı yapılacak

Aranılan şartlar:
– Lisans, yükseklisans programları öğrencileri ve mezunları başvurabilir. (Üniversite 4. sınıf öğrencileri de başvurabilir)
– Herhangi bir tecrübe aranmıyor
– Yurtdışında yapılacak kamp için yabancı dil olarak İngilizce şartı bulunuyor

ING Bank’ın yurtdışında düzenleyeceği practica kampında öğrencilerin gelecekleri şekillenecek. Kampa katılım gösteren öğrenciler ING Bank üst düzey yöneticileri ve personelleri ile tanışabilecek. Bankada yapılan iş ve işlemleri yakından takip edecek. Proje yarışmalarıyla kampı eğlenceli hale getirecek. Kampta başarı sağlayan adaylar uluslararası yönetici adaylığına geçebilecek.

Başvuru tarihi ve yeri: ING Bank personel alımına başvurular 15 Aralık 2016 tarihinde sona erecek. Kamp ise; 23-24 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak. ING Bank personel alımı ilanına başvuracak adaylar bankanın resmi internet sitesinden başvurabilecek.