Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye İş Bankası Çok Sayıda Personel Alıyor

Türkiye İş Bankası Kadro açığına göre zaman zaman sınav düzenliyor ve bu sınavları duyuruyor. Türkiye İş bankası çeşitli pozisyonlardaki açıklarını doldurmak için Nisan ve Mayıs ayları içerisinde bir dizi sınav gerçekleştirecek.

Türkiye iş bankasında açık pozisyonlar hakkında ve sınavlar hakkında duyurular yapıldı.

Türkiye İş Bankası Müfettiş Alım Sınavı

İş Bankası 28.05 2016 tarihinde bankanın Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevlendirmek üzere Müfettiş Alım sınavı düzenleyecek.

Türkiye İş Bankası Sistem Uzmanı Alımı

 Yine 07.05.2016 tarihinde İş Bankası Bilgi Teknolojileri Bölümlerinde sistem uzmanı olarak istihdam edilmek üzere Sistem uzmanı alım sınavı düzenlenecek.

Uzman Yardımcısı Personel Alımı

16.05.2016 ve onu takip eden günlerde Bankanın İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Bölümleri ve Kurumsal Şubelerinde görevlendirmek üzere uzman yardımcısı alımı sınavları düzenlenecek.  

Türkiye İş Bankası Memur Alımı

İş Bankası 11.04.2016 tarihinde Bankanın İstanbul’daki şube ve Genel müdürlük bölümlerine Memur alımı için sınav düzenleyecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Memur Alımı

 KKTC memur alımı sınavı için 17 nisan 2016’da iş bankası tarafından sınav düzenlenecek.  

İş Bankası Kadın ve Erkek Özel Güvenlik Görevlisi Alım Sınavları

İş bankası erkek ve kadın özel güvenlik görevlisi alımları gerçekleştirecek.  Başvuru koşulları ve detayları iş bankası kariyer sayfasından edinebilirsiniz. İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi alımları için sınavlar 14 nisan 2016 tarihinde düzenlenecek.

Bankaya başvuruda bulunmak için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz. Başvuru detayları ve daha fazlasını iş bankası resmi internet sayfasından edinebilirsiniz.

http://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Sayfalar/acik-pozisyonlar.aspx

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

  2. 10 yillik silahli guvenlik gorevlisiyim deneyimli ve sicilim temiz hic uyari almadim ankarada ikamet ediyorum bankanizda calismak istiyorum ankara subelerinde donus yapmaniz dilegiyle

  3. Yüksek Lisans iletişim bölümünden mezunum balıkesir edremitte oturuyorum

  4. MERHABA 2 YILLIK MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARINDAN SONRA 4.SINIF KAMU YONETIMI MEZUNUYUM SİZİNLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTERİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LUTFEN TEŞEKKURLER..