Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye İş Bankası En Az Lise Mezunu Teknisyen Alıyor

İş Bankası yayımladığı ilanda z kadro ihtiyaçları doğrultusunda Tuzla/İstanbul’da görevlendirilmek üzere Bilgi Teknolojileri Teknisyeni alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Personel alım süreci Başvuru, Yazılı Sınav, Mülakat  ve Belge hazırlama aşamalarından oluşmaktadır. Tüm aşamalar sonucunda uygun bulunan adaylar, kadro olanaklarımız doğrultusunda Teknisyen olarak görevlendirilecek.

Başvuru Koşulları :Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 3 Mayıs 1989 ve sonrasında doğmuş olmak, meslek liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme (Isıtma, Soğutma, Klima vb.), Elektrik – Elektronik Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri ile ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden birini bitirmiş olmak, İstanbul (Anadolu Yakası) ilinde ikamet ediyor olmak, erkek adaylar için tercihen eylemli askerlik görevini tamamlamış ya da en erken Ağustos 2018 celp dönemine kadar tecilli ya da muaf olmak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, bankanın daha önce düzenlediği tekniker ve teknisyen alım süreçlerinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Başvurular 25 Nisan 2017 Salı günü saat 18:00’a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılacak.

 İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile başvurunun yapılması gerekmektedir. Sistem, sadece başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna imkan vermektedir. Bu nedenle başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. 

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum