Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye İş Bankası Memur Alımı Yapacak

İş Bankası, 5 Aralık 2016‘dan itibaren İstanbul’da memur alım sınavı yapacak. Sınav sonuçlarına göre açık kadrolar için memur alımları yapılacak. Sınav ile alakalı duyurular 1 Aralık 2016 tarihinden itibaren yayınlanacak. İş Bankası memur alım sınavına kimler girebilir? Başvuru şartları nelerdir?

İş Bankası memur alım sınavına girecek adayların;
* T.C. vatandaşı olmak
* 5 Aralık 1989 ve sonrası doğumlu olmak
* İstanbul’da ikamet etmek
* Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da Şubat 2018’e kadar tecilli olmak
* Bankanın daha önce düzenlediği sınavlarda başarısız olmamak
* Kamu haklarından yoksun olmamak
* Herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak
* Üniversitelerin Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret bölümlerinden mezun olmak gibi şartları taşımaları gerekmektedir.

İş Bankası’nın memur alım sınavı oluşacak kadro açıkları için yapılacaktır. Uygun bulunan adaylar sınava davet edilecektir. Başvuru koşullarına uymayan adayların başvuruları sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir. 

Memur alım sınavı sonucunda banka açık bulunan kadroları için adayları inceleyecek ve işe alımlar o şekilde yapılacaktır. 

Başvuru Süreci: İş Bankası memur alımı için başvurular 28 Kasım 18.00′da sona erecek ! Başvuruların sona ermesinin ardından sınavlar 5 Aralık 2016 itibariyle yapılmaya başlanacak.

Kamupersoneli.net|ANKARA

Bir Yorum