Genel

Akbank Artı Para Başvurusu Nasıl Yapılır, Bloke Nasıl Kaldırılır?

Akbank Artı Para Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank artı para kullanımı için mutlaka Akbank vadesiz hesap açtırmanız gerekmektedir. Zaten banka kredi notu ortalaması yeterli düzeyde olan müşterilerine otomatik olarak artı para limiti tanımlamaktadır. Ancak bu limiti otomatik olarak tanımlanmayan kişilerin Akbank artı para başvuru formu doldurmaları gerekir. Bunun için vadesiz hesabınızın bulunduğu banka şubesini ziyaret ederek artı para başvuru formu doldurabileceğiniz gibi aynı zamanda Akbank internet şubesi kullanıyorsanız direkt olarak internetten artı para limiti tanımlama işleminizi yapabilirsiniz. 

Akbank Artı Para SMS Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Pek çok kişi Akbank SMS artı para başvurusunda bulunmayı istemektedir ancak Akbank tarafından sunulan böyle bir hizmet kanalı bulunmamaktadır. Akbank artı para başvurusu için ya Akbank direkt internet şubesi üzerinden ya da Akbank internet sitesi üzerinden artı para başvuru formu doldurulmalıdır ya da Akbank şubeleri üzerinden şahsen başvuruda bulunulmalıdır. Banka başvurunuzu inceleyerek uygun bulması durumunda hesabınıza onay verir. 

Akbank Artı Para Ödenmezse Ne Olur?

Artı para borcu olan kişilerin bu borcu parayı çektiklerini takip eden 45. gün itibari ile bankaya ödemeleri gerekir. Akbank artı para borcu ödenmezse ne yazık ki hesaba bloke konulur. Yani Akbank artı para hesabı bloke olduğu takdirde kullanıma kapatılır ve kişi “Akbank artı para neden kullanamıyorum?” sorusunun yanıtını aramaya başlar. Hesabınızı kullanamıyorsanız ya Akbank artı para kapatma başvurusunda bulunmuşsunuzdur ya da borcunuzu ödemediğiniz için hesabınız kapatılmıştır. Akbank artı para 90 gün boyunca ödenmezse kişinin hakkında yasal takip başlatılır ve adı kara liste adı verilen borç listesine dahil edilir. Bu nedenle borcunu ödeyemeyen kişilerin Akbank müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden Akbank artı para yapılandırma ve Akbank artı para borcu taksitlendirme başvurusunda bulunmaları çok önemlidir. 

Bir Yorum

  1. Akbank direkten artı para başvurusu yapa bilirmiyim ve nasıl yaparım