Genel

Garanti Bankası Çiftçilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Garanti Bankası, Türkiye’de tarıma destek amacıyla çiftçilere finansman kaynağı sağlayan önemli bankalardan biridir. Tarımla uğraşan kişilerin önemli giderlerine hitap edecek olan bu kartın büyük avantajları bulunmaktadır. Ekin Kart, Dünya Çiftçiler Gününde özel olarak çıkartılmıştır.

Ekin Kart; çiftçilerin hasat zamanına göre hesap kesim tarihi belirleyebildiği aynı zamanda nakit avans kullanabildiği kredi kartıdır. Kart, hasat mevsimine ertelenebilen ödeme imkanıyla, önemli bir finansman kaynağı oluşturmaktadır, çiftçilere; veresiye, vade, çek, senet gibi yöntemlerle satış yapan işyerlerinin daha sistemli bir yapıya geçebilmelerini sağlamak amacıyla da önemli avantaj sunmaktadır. Ekin Kart’ınızla, anlaşmalı işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde faizsiz vade olanağından yararlanabilirsiniz. Taksit ve indirim imkanlarından faydalanabilirken, alışveriş sonrasında kazanacağınız bonuslar ile yine alışveriş imkanınız da bulunmaktadır. Nakit akışı ve ihtiyaçlarınıza göre 3 ya da 6 aylık dönemlerde ekstre alabilme imkanınız da bulunmaktadır. Vade boyunca faiz ödemezsiniz. İşlem vadesinde borcunuz, vadesiz hesabınızda para bulunması durumunda otomatik kapanır. Hesabınızda yeterli miktar bulunmadığı durumda ise, kalan borç için, hasat döneminize göre belirlenmiş hesap kesim tarihinize kadar faiz hesaplanır. Hesap kesim tarihi geldiği zaman, vadelerin ödenmeyen tutarları ve birikmiş faizlerin tamamı ödenmelidir. Kartınıza bağlı vadesiz hesabınızda, para bulunması durumunda alışveriş yapabilir, bu tutarı aşmamak kaydıyla nakit çekim yapabilirsiniz.

Ekin Kart Üye İşyerlerini Nasıl Öğrenebilirim?

Ekin Kart üye işyerleri hakkında bilgi almak için Garanti Şubelerine uğrayabilir veya 444 5624 (444KOBİ) sesli yanıt servisinden bilgi alabilirsiniz.

Ekin Kart işlem vade tarihi ; üye işyerinde, alışveriş anında belirlediğiniz vadedir ve bu süre boyunca işlem tutarı için herhangi bir faiz hesaplanmaz.

Hesap kesim tarihiniz ise, hasat kesim döneminize göre belirlemiş olduğunuz ödeme tarihinizdir. Vadesi dolan işlemler için bu tarihe kadar faiz hesaplaması yapılır.

Tarım sektörü ve çiftçilerin ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen Ekin Kart ile sizler de bu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Çiftçilerin daha verimli tarımsal faaliyet gerçekleştirebilmeleri açısından, Garanti Ekin Kart gerçekten önemli bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır.