Genel

HSBC Concept: İçi Dışı Bir Kart

Kullanıcıların çoğu kredi kartı aidatını ödemek istemediğinden bankalarla sıkıntı yaşayabiliyor. HSBC bankası ise müşterilerine HSBC Concept isimli aidatsız kredi kartını sunuyor. HSBC Concept kullananlar aidat ödemesi yapmadan pek çok avantaja sahip olabiliyor.

Ne Farkı Var?

HSBC kullanıcılarının şikayetlerini değerlendirerek farklı bir hizmet anlayışına yönelmiş bu sayede HSBC Concept isimli aidatsız kredi kartını çıkarmıştır. 2013 senesinde kullanıma sunulan bu kart sayesinde kullanıcılar kredi kartını aidat ödemeden gönül rahatlığıyla kullanıyor.

Bunun dışında bazı kampanyalardan yararlanmak isteyen kişiler ise belirlenen ücret karşılığında bu kampanyalardan yararlanabiliyor. Seçilen kampanyalar için ödenen miktarlar ise rahat bir şekilde takip edilebilir özelliğe sahip.

Fark Yaratan Özellikleri

Kartın bazı özel kampanyalar için ücret ödeme durumu olmasına rağmen HSBC Concept Kart üye işyerleri tarafından yapılan kampanyalarda ücretsiz yararlanma özelliğine sahip. HSCB Advantage ile anlaşması olan firmalarda sağlanan taksit seçenekleri ve puan kazandıran fırsatlar kart kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Kredi kartlarında bulunan bir diğer özellik olan Nakit Avans çekimi işlemi HSBC Concept kartta da mevcut. Banka bu hizmeti daha farklı bir boyuta taşıyarak dünya üzerindeki herhangi bir banka ATM’sinden bu işlemi yapmanıza olanak sağlıyor. Diğer bir ifadeyle dünyadaki herhangi bir yerdeki bir ATM sayesinde HSBC Concept kartıyla işlem yapılması mümkün.

Kredi kartı şifresi oluşturma sırasında sistem tarafından telefon yoluyla aranarak şifre oluşturma imkânı da var. Ardından herhangi bir şifre değişikliği için bankanın sunduğu bütün bankacılık seçenekleri kullanılabilir.

Kredi kartlarında sıklıkla kullanılan ek kart seçenekleri bu kartta da mevcut. İstenilen sayıda kart çıkarılabildiği gibi limitleri de kişi tarafından belirlenebiliyor.

Nasıl Edinebilirim?

HSBC Concept Kart başvurusu için HSBC şubelerine gitmek yeterli olmakta. Şubede yapılacak talep sonrası kart başvurusu alınarak işlemler başlatılacaktır. Başvuru için gidilebilecek şube listesi bankanın internet adresinde mevcut. Ayrıca kart şifresi oluşturma işlemini de internet üzerinden yapabilir ve HSCB üye işyeri hizmetleri tarafından size sunulan avantajlardan yararlanmak için kartınızı hızlıca kullanıma açabilirsiniz.