Genel

ING Kredi Kartı Seçenekleri ve Avantajları

Günümüzde bir çok banka müşterilerine, günlük hayatlarında kolaylık sağlaması adına bütün alışveriş hizmetlerinde kredi kartı hizmeti sunmaktadır. Kredi kartı almanın da belli şartları bulunmaktadır, her banka kendi bünyesinde kendi şartlarını belirler ve müşterilerine sunar. Müşterilerden bu şartları karşılayanlar kredi kartı hizmetinden faydalanabilir. Bankaların hemen hemen hepsinin kredi kartı verme şartı aynıdır. Öncelikle aylık düzenli bir gelir ve kredi sicilinin istenilen düzeyde olması aranan şartların en başında gelir. Kredi kartı alacak müşteri bankaya şahsen veya internet arayıcılığıyla başvurularını yapar. Belirli bir süre geçtikten sonra bankalar müşterilerine olumlu veya olumsuz dönüş yapmaktadır. Kritere uyan müşteriler kredi kartı almaya hak kazanır ve gelir düzeyine göre limiti belirlenir. Limit belirlemede kişinin aylık geliri veya bankada sabit parası ile doğru orantılıdır. ING Bankta müşterilerine çeşitli kredi kartı imkanı ve avantajları sunar. Kredi kartı kullanan müşteriler ödemelerini geçiktirmeden düzgün şekilde yaparsa kredi puanları artar.

Ing Bank kredi kartı ve avantajları:

ING Bonus Card

*Kazanılan bonus ve avantajlar ile kişi anında bedava alışveriş yapabilir veya daha sonraki alışverişlerini bedavaya getirebilir.

*Bonus kazandıkça daha çok kazandıracak ING Bonus Plus Card ve ING Bonus Premium Card’a terfi etme imkanı sağlar.

*ING Bonus +destek ile ihtiyaç duyduğunuz anlardaasitan hizmet sunarak, sağlık hizmetlerinden ve bir çok acil ihtiyaçlarında ING Bonus Cardücretsiz hizmet sunmaktadır.

*E-ticaret işlemlerinde 0850 222 0 600 ü arayarak açıp kapatma işlemlerini yapabilirler.

Light Kart

*Yıllık kart aidatı ödenmez.

*Peşin alışverişlerde kullanılabilir ve peşin işlemlerin sonunda taksitlendirip vade farklı taksit yapabilirsiniz.

*+destek ile ihtiyaç duyulduğu anlarda acil sağlık hizmetleri, çekici, çilingir ve benzeri ihtiyaçlar ING Light kart ile ücretsiz hizmet alınabilmektedir.

*Light karta 0850 222 0 600 numaralı telefon bankacılığını arayarak hemen başvuru yapılabilir.

ING Bank Kredi Kartı

ING Bonus Kredi Kartı

ING Bonus Plus Kart ING Bankasının müşterilerine sunduğu diğer kartlardır.

Kredi kartı kullanmak birçok avantaj sağlamasının yanında düzenli ödenmediği takdirde hukuki işlem başlatılan bir olgudur, bu yüzden kredi kartını doğru kullanmak önemlidir.