Genel

İş Bankası Bayram Kredisi 2017 Kampanyası

İş Bankası geleneksel bayram kredisi fırsatları ile bayram öncesi tüm nakit ihtiyaçlarını daha avantajlı koşullar altında karşılamanızı sağlarken günde 5 liraya kredi kullanmak isteyen kişilere hitap ediyor. Günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandıran banka 48 ay vadeli 5 bin lira kredi kullanmak isteyen kişilere yüzde 1,29 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 

Günde 10  Lira 10 Bin Lira Kredi!

Daha fazla nakit ihtiyaç duyan kişilere yönelik olarak ise banka günlük 10 lira ödemeye 10 bin lira kredi kullanma imkanı sağlıyor. Kurban bayram kredisi kullanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru evrakları ile İş Bankası şubeleri üzerinden şahsen başvuruda bulunmak.

Yine şubeye gitmeden kredi kullanmak isteyen kişiler için de dilerlerse SMS kredi başvurusu yapma imkanı da sunuluyor. Bunun için cep telefonu kısa mesaf bölümünden büyük harflerle NAKİT yazdıktan sonra sırası ile aralarında birer boşluk bırakarak kredi tutarı ve aylık gelir tutarı bilgilerinizi rakamlarla yazdıktan sonra oluşturduğunuz kısa mesajı 4402 numarasına göndermeleri yeterlidir. 

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama İşlemi Nasıl Yapılır?

Kullanmak istediğiniz kredi tutarı ödemek zorunda kalacağınız aylık taksit tutarını öğrenmek için ihtiyaç kredisi hesaplama işlemini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Bunun için bankanın internet sitesi üzerinden ulaşacağınız İş Bankası ihtiyaç kredisi hesaplama makinesi kullanmanız yeteril olacaktır.

Sizden istenen kullanılmak istenen kredi tutarı ve kredi vadesi alanlarını doldurmanız ve ardından hesapla butonuna basmanız durumunda aylık ödenecek taksit tutarına ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda örnek ihtiyaç kredisi ödeme tablosu verilerine de ulaşabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz krediyi kullanmaya karar verirseniz yine internet sitesi üzerinden internetten kredi başvurusu için form doldurabilir anında ihtiyaç kredisi kullanmak isterseniz de İş Bankası internet şubesi üzerinden giriş yaparak hesabınızdan anında kredi kullanabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. sıkışmış, bankalardan kısıtlanmış mısınız ve bankalardan yararlanamıyorsunuz veya daha iyi bir projeniz var ve bir krediye ihtiyacınız var, fonu finanse ediyor ya da faturalarınızı ödemek için paraya ihtiyacınız var, işinize para yatırmak istiyor. bugün finansal yardım al
    greatfuturefinancialservices@gmail.com