Genel

Şehirdeki Doğa Yaşantısı "AND Pastel" Kartal Konut Projeleri

Çocuk Dostu Konut Projesi Arayanlara!

Kartal konut projeleri 2017 arasında sunduğu imkanlar ile öne çıkmayı başaran proje çocuk dostu olması ile de ebeveynlerin ilgisini çekiyor. Çocukların dört duvar arasında yaşamaya mahkum edilmelerine dur diyen proje çocukların özgürce ağaçlara tırmanabildikleri, kendilerine özel oyun alanlarında özgürce oynayabildikleri bir ortam sunuyor. Projede yine özel çocuk park alanları ve ortak kapalı alanlarda da çocuklara özel imkanlar sunuluyor. Yine evlerin tasarımlarında da çocuklar için bir dizi değişiklik yapılıyor ve çocuklara özel evler tasarlanıyor. 

AND Pastel Nerede?

AND Pastel konut projesi sınırları itibari ile İstanbul Kartal konut projeleri arasında yer alıyor. İstanbul’un yükselen yıldızı olan Kartal bölgesinde yer alan proje Kartal metrosuna sadece 300 metrelik mesafede yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri içerisinde kendisine yer bulan AND Pastel D-100 karayoluna 350 metre, Anadolu Adliyesine 500 metre ve TEM Otoyoluna 10 km’lik uzaklıkta bulunuyor. Devlet eli ile gerçekleştirilen marina, sahil ve yeni metro hatları gibi pek çok yatırıma yakın bir konumda bulunan AND Pastel gelişen lokasyonu ile İstanbul’da yatırımlık daire arayan kişilerin de tercihi olmaya aday bir proje olarak kabul ediliyor. 

AND Pastel Fiyatları Ne Kadar?

Toplamda 1200 konutun üretileceği dev projede sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunmasına izin veriliyor. Konut kredisi desteği almak isteyen kişiler için ise faizsiz konut kredisi kullandırılırken 60 ay vadeli konut kredisi kullandırılıyor. Yüzde 1 KDV avantajı da sunan AND pastel fiyat listesi 388 bin liradan başlıyor. AND Pastel fiyatlar 2017 listesinde 1+1 daireler için bu sınırdan başlarken seçilen daire tipine göre fiyatlar yükseliyor. Örneğin AND Pastel 2+1 daire fiyatı 545 bin liradan başlarken, AND Pastel 3+1 daire fiyatı için ise uygulanan başlangıç fiyatı ise 746 bin lira oluyor. AND Pastel 4+1 daire fiyatı için başlangıç sınırı 846 bin lira olurken 120 ay vadeli konut kredisi kullanımı durumunda yüzde 0,49 faiz oranı ile kredi kullandırılıyor. AND Pastel 240 ay vadeli konut kredisi kullanımında ise kredi faiz oranı sadece 0,79 oluyor. AND Pastel teslim tarihi olarak ise 2018 yılının Haziran ayı belirlenmi durumda.