Genel

Ziraat Bankası Girişimciye Destek Kredisi Sunuyor

Bireysel müşterilerine bir çok olanak sağlayan Ziraat bankası ticaret ile uğraşan girişimcilere de destek amaçlı bir çok avantaj paketleri oluşturuyor. Ziraat bankasının kredi imkanlarından birisi olan girişimciye değer kredisi ziraat bankası ayrıcalığı ile girişimcilere büyük fırsatlar sunuyor.

Girişimci iseniz ve ticarete atılıyorsanız artık işiniz kolay ziraat bankası ile desteğiniz büyük. Ziraat bankasının girişimciye değer kredisi beraberinde bir çok avantajı da getiriyor.

Girişimciye Destek Kredisi Nedir?

KOBİ’lerin ihtiyaçlarına kulak veren Ziraat bankası girişimciye destek kredisi imkanı sunuyor. Ziraat bankasının girişimcilere 60 aya kadar vade ile 250 bin TL’ye kadar verdiği destek kredisine “Girişimciye Değer Kredisi” adı veriliyor. Siz de bu krediden faydalanmak istiyorsanız girişimci kredisi nasıl alınır araştırarak hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Girişimciye Değer Kredisi Şartları Nelerdir?

Girişimciye değer kredisi alabilmek istiyorsanız öncelikle KOBİ ünvanlı bir iş yeriniz olmalıdır. Yani Ticaret ve Sanayi kuruluşu, Deniz Ticaret, Ticaret Odası, Meslek Odaları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret Bonosuna kayıtlı olan gerçek a da tüzel kişiler bu krediden faydalanabilir. Bu şart Ziraat bankasının girişimcilerde aradığı en temel şarttır. Ardından bu krediyi alacaksanız iş yerinizde; kredili mevduat hesabı, otomatik ödeme talimatı, POS cihazı, çek, internet bankacılığı, KOBİ kartı gibi unsurlardan en az iki tanesi mutlaka mevcut olmak durumundadır aksi takdirde girişimciye değer kredisi alma hakkınız olmayacaktır. Bu şartları karşılayan bir girişimci iseniz Ziraat bankasından beş yıla yani 60 aya kadar vadeli bir şekilde 250 bin TL’ye kadar krediyi düşük faiz oranları ve ödeme kolaylığı ile çekebilirsiniz.

Girişimciye Destek Kredi Faiz Oranları

Oldukça düşük faiz oranlarına sahip olan girişimciye destek kredisi faiz oranları; 12 aya kadar %0,88, 13-36 ay vadeye kadar %0,91, 37-48 ay vadeye kadar %0,94, 49-60 ay vadeye kadar ise %0,96 şeklinde düzenlenmiştir. Faiz oranları oldukça düşük olan bu kredi sisteminde Ziraat bankası girişimcilere en düşük faiz oranları ile büyük destek olmayı amaçlamaktadır. En yakın Ziraat bankası şubesine gidip girişimciye değer kredisi hesaplama işlemlerinizi yaptırdıktan sonra başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Bir Yorum

  1. 13.03.2017 de kosgeb projesi ile onay aldm ve isletmem acik girisimci kredisi kulanmak istiyrm esnaf sanatkar ve pos cihazim var arz ederim