Genel

2016 DİB MBSTS Soruları ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayımlanacak?

 2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınav soruları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından 2016 DİB MBSTS soruları hakkında bir duyuru henüz gelmedi.


2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı 2016 DİB MBSTS Sınav Soruları Yayımlandı mı?

ÖSYM tarafından 2 Nisan 2016 tarihinde yapılan 2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı 2016 DİB MBSTS Sınav soruları henüz yayımlanmadı. Sınava giren adaylar tarafından merakla beklenen sınav soruları ve sınav cevap anahtarı yayımlanır yayımlanmaz Kamupersoneli.net adresinden paylaşılacak. Kamupersoneli.net olarak sınava giren adaylar için açtığımız başlığa giderek sınav hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı ( 2016-DİB-MBSTS ) soruları sizce kolay mıydı? sınav esnasında herhangi bir problemle karşılaştınız mı? Sınav görevlileri hakkında herhangi bir olumsuz düşünceye kapıldınız mı? sınavda usulsüzlük vb. herhangi bir durumla karşılaştınız mı? bu soruların cevaplarını bizlerle paylaşabilirsiniz. Siz değerli ziyaretçilerimizin yorumları bizler için çok önemli. 

2016 DİB MBSTS ‘nda Hangi Sorular Soruldu?

2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2016 DİB MBSTS)’ında adaylara Kur’an Bilgisi, Tesfir, Akaid ve Kelam, Fıkıh ve İlmihal, Hadis, Siyer ve İslam Tarihi, Dinler ve Mezhepler Tarihi konularından sorular soruldu. Sınava giren adayların kamupersoneli.net’e yaptıkları yorumlara göre sınav oldukça basitti. 

Kamu haberleri, gündem haberleri, sınav haberleri ve gelişmeleri için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.  forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir , yeni tartışma başlatabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Diğer sınav sorulari bir sonraki gün yayınlanıyor da niye bizim sınavlarda böyle bir kıllık yapıyorlar

  2. Osym nin soruları yayınlamaması icin bir gerekçe yok bu kadar bekleyeni neden magdur ediyor.Arkadaşlar bir bilgisi olan yok mu soruları yayınlama konusu hakkında?

  3. Açıklayamazlar, çünkü hatalı sorular vardı. İşin içinden nasıl çıkarız diye hala daha kara kara düşünüyorlar.

  4. Yav arkadaş lar yanlış soru yoktu.içimizde soruları yanlış anlayıp yanlış cevaplayan çoktu

  5. Parmağımda gümüş yüzüğü çıkaramadım sınavını geçersiz saydilar.on yıl önce taktiği yüzük.kilo aldım çıkmıyor dedim.siz bilirsiniz dediler.saygısızlık yapmadım.