Diyanet Personeli

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan "2016 Yılı Murakıplık Giriş Sınavı" Duyurusu

 Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Diyabet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü resmi internet sayfasından “2016 Yılı Murakıplık Giriş Sınavı (Sözlü) Yer ve Tarih Duyurusu” yapıldı. Söz konusu 2016 Yılı Murakıplık Giriş Sınavı (Sözlü)’na katılmaya hak kazanan adaylar sözlü sınav giriş belgelerini DİBBYS programı üzerinden “i https://dibbys.diyanet.gov.tr” öğrenebilecekler. Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından “2016 Yılı Murakıplık Giriş Sınavı” ile alakalı yapılan duyurunun tamamına aşağıdan göz atabilirsiniz ; 


2016 Yılı Murakıplık Giriş Sınavının yazılı aşamasına 21.02.2016 tarihinde katılıp sınavda 70 ve üzerinde puan alarak başarılı olan ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerini, kullanıcı hesapları ile giriş yapacakları Başkanlığımız DİBBYS programındaki https://dibbys.diyanet.gov.tr adresinden alabileceklerdir.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar, T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, pasaport) biri ve sınav giriş belgesi ile birlikte sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 09:00′ da hazır bulunacaklardır.

 İlgililere duyurulur.

 D.İ.B. İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ​

 DİB haberleri, DİB duyuruları, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulaması sayesinde duyuru ve gelişmelerden haberdar olabilir, kamu personeli forumu sayesinde tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilir, diğer ziyaretçilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara