Diyanet Personeli

Hırsızlık Yapan İmam Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

 İmam Hırsızlık Yaparken Yakalandı NTV’nin haberine göre;  Denizli’nin Acıpayan ilçesinde girdikleri okullarda televizyon ve bilgisayar çaldığı iddia edilen 34 yaşındaki camii imamı bir arkadaşıyla birlikte tutuklandı. Denizli Açıpayam’da nisan ayı içerisinde birisi özel olmak özere iki ayrı okula giren hırsızlar okullardaki televizyon ve bilgisayarları çaldı.


Olayla ilgili soruşturma yapan emniyet teşkilatı, okullarda bulunan kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemelerde okula hırsızlık için giren 3 kişiden birinin Yolçati Camii imamı M.K olduğu tespit edildi.

Daha önce Honaz ilçesinde imamlık yapan M.K’nın Acıpayam’ın Yolçatı mahallesindeki camiiye yeni atandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen imam ve bir arkadaşı tutuklanırken, bir şüphelinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

DİB personeli haberleri, kamu personeli duyuruları, kamu personeli alım haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, DİB personel duyuruları ve daha fazlasını her yerde edinebilmek için kamupersoneli.net’in android cihazlar için özel olarak geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.