Eğitim

2017 Olympia Yaz Akademisi Başvuruları Başladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 9 Temmuz- 19 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Olympia Yaz Akademisi’ne ilişkin bir duyuru yayınladı. Olympia yaz akademisine lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri gidebilecek.

Yaz akademisi başvuruları için son gün 3 Mayıs 2017 !

YÖK’ün konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” Yunanistan Olympia Yaz Akademisi ile Avrupa Uluslararası Çalışmalar Derneği’nin işbirliği ile Yunanistan’ın Nafplio şehrinde 9-19 Temmuz 2017 tarihleri arasında “Siyaset Bilimi ve Uluslararası Çalışmalar konulu 2017 Olympia Yaz Akademisi” düzenlenecek olup lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri davet edilmektedir.

“Çatışma ve Siyasi Şiddet”; “Terörizm ve Terörle Mücadele”; “21. Yüzyılda Türkiye: Siyaset, Toplum ve Ekonomi”; “Uluslararası İlişkilerin Tarihi, Felsefesi ve Sosyolojisi”; “21. Yüzyılda Kimlik Politikaları ve Etnik-Dini Çatışmalar” ile “Siyasi Risk Analizi” konularından oluşan altı alt başlık altında yapılması planlanan söz konusu Yaz Akademisi için son başvuru tarihi 3 Mayıs 2017 olup detaylı bilgiye www.olympiasummeracademy.org web adresinden ulaşılabilmektedir.”

Kamupersoneli.net