Eğitim

9 Ocak Ankara'da Okullar Tatil Olacak Mı?

Kar yağışı tüm yurtta etkisini arttırarak devam ediyor. İstanbul’a 6 Ocak 2017 tarihinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Başkent’e ise 7 Ocak 2017 tarihinde akşam saatlerinde başladı. 

Anadolu Ajansı Ankara’daki kar yağışını şöyle aktardı;

Ankara’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için vatandaşlar yaşam kaynağı oldu. Vatndaşlardan Emrah Yılmaz, Yenidoğan semtindeki sokak köpeklerini her gün gelip doyurduğunu söyledi. Yılmaz, Pazar günü olmasına rağmen sadece köpekler için çalıştığı yer olan Yenidoğan’a geldiğini ve onlar için ateş yaktığını belirtti. Ateşin çevresinde toplanan köpekler karınlarını doyururken ısınma fırsatı buldu. Yılmaz, her gün yaklaşık 40-50 TL’lik et ve kemik getirerek sokak hayvanlarına verdiğini ve yaklaşık 50 kadar köpeği her gün beslediğini ifade etti.

Ankara Valiliğinden Bir Açıklama Yapıldı Mı? 

Ankaralı öğrenciler Ankara Valiliğinden tatil haberi bekliyorlar. Ancak Ankara Valiliğinden henüz bir açıklama yapılmadı. İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul’da okulların 9 Ocak 2017 tarihinde okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. 

Ankara Valiliğinden tatil haberi paylaşıldığında ilk siz haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS uygulamamızı indirebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET