Eğitim

AÖL Kayıt Yenileme ve Yeni Kayıt İşlemleri Sonlanmak Üzere

Açıköğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme ve kayıt işlemleri yapacak öğrenciler için son başvuru tarihine yaklaşılmış bulunmaktadır. Daha önce aktardığımız bir haber kapsamında, 30 Eylül 2016 tarihine kadar kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemlerinin süreceğini, MEB tarafından öğrencilere bu yönde bir düzenleme getirildiğini ulaştırmıştık.

Yapılacak olan tüm başvuru işlemleri, kayıt yenileme işlemleri noktasında son tarih olarak Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen zaman 30 Eylül 2016 olarak aktarılmaktadır. Bu kapsamda kayıt olacak ya da kayıt yenileyecek olan tüm öğrencilerin ilgili işlemlerini bir an önce gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemleri kapsamında, henüz kaydını gerçekleştirmemiş olan ziyaretçilerimiz için hatırlatma niteliğindeki bu yazımız dahilinde; son kayıt yenileme ve kayıt işlemi için belirtilen tarihin 30 Eylül 2016 olduğunu vurgulamak isteriz.

Bu kapsamda, Açıköğretim Lisesi kayıtlarına yönelik tüm bilgi, belge ve dökümanlar hakkında fikir sahibi olmak için Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi resmi web site adresini ziyaret edebilir, sitemiz üzerinde aramalar yaparak birçok konuya erişim sağlayabilirsiniz.