Eğitim

Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı ders kitaplarının değerlendirilmesi çalıştaylarının başladığını bildirdi. Yapılan duyuru ile çeşitli illerde başlatılan çalıştayların haberleri verildi. 

Yapılan duyuru Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yapılmıştır. Yapılan duyuruda çalıştayların başladığı iller şöyle; Muğla ili, Kars ili, Balıkesir ili, Şanlıurfa ili ve Adana ilidir. 

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yapıln duyuru şöyle;

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı tarafından bir planlama yapıldı. Yapılan bu planlamada; Adana, Balıkesir, Kars, Kayseri, Muğla, Trabzon, Şanlıurfa ve Zonguldak illerinde “Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayları” 01.03.2016 – 16.03.2016 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Muğla İli Çalıştayları

Muğla ilinde ise 08-09 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan “Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayı” sona erdi. Çalışmaya katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ve öğretmen ekibine teşekkür eder başarılar dileriz.

Kars İli Çalıştayları

Kars ilinde ise 08-09 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan “Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayı” sona erdi. Çalışmaya katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ve öğretmen ekibine teşekkür eder başarılar dileriz. 

Balıkesir İli Çalıştayları

Balıkesir ilinde ise 08-09 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan “Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayı” sona erdi. Çalışmaya katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ve öğretmen ekibine teşekkür eder başarılar dileriz. 

Şanlıurfa İli Çalıştayları

Şanlıurfa ilinde ise 01-02 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan  “Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayı” sona erdi. Çalışmaya katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ve öğretmen ekibine teşekkür eder başarılar dileriz. 

Adana İli Çalıştayları 

Adana ilinde ise 01-02 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan “Ders Kitaplarını Değerlendirme Çalıştayı” sona erdi. Çalışmaya katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ve öğretmen ekibine teşekkür eder başarılar dileriz. 

Kamupersoneli.net