Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel Alımı Gerçekleştiriyor.

Kırıkkale kendi bünyesinde görev almaları için 12 akademik personel alımı yapıyor. Kırıkkale Üniversitesi Personel Alımı için 4 Nisan 2016  Pazartesi günü sona eriyor.

Profesör kadroları için başvuru işlemi yapacak olan kişiler için gereken belgeler şu şekildedir :
– Özgeçmiş belgesi

-Başvuru yapacak olan kişi bilimsel yayınlarını , kongre, konferans ve tebliğleri ile bunlara yapılmış olan atıflarını ,bunlar ile ilgili dokümanı, eğitim- öğretim faaliyetlerini, yönetimleri içerisinde devam eden veya biten yüksek lisans ve doktora çalışma belgelerini ,

– Yayın listesini kapsayan 6 takım yayın dosyasını başvuru dilekçeleri ile beraber tamamlayacaklar.

Doçent kadroları için başvuru işlemi yapacak olan adaylar için gereken belgeler şu şekildedir :

– Özgeçmiş belgesi
– Başvuru işleminde bulunacak olan adaylar yayın listelerini, doçentlik belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarının yer aldığı 4 takım yayın dosyalarını başvuru dilekçeleri ile beraber tamamlayacaklar.

Yardımcı Doçent kadroları için müracaat işlemi yapacak olan adayların başvuruda getirmesi gereken belgelerden bazıları aşağıda açıklanmıştır :

– Kişiler başvuru dilekçelerine yukarı açıklanmış olan belgelere ek olarak
– Bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini içerisine alan 4 takım dosya ile beraber gerekli olan birime şahsen başvuru işlemi yapması gerekir.

– Yardımcı Doçent kadrosu için başvuru işlemi yapacak olan kişi için yabancı dil sınav tarihi müracaat tarihinin bitimi sonrasında gereken birikimlere açıklanacaktır.

– Bütün kadrolara başvuru işlemi yapacak olan adaylarda devlet kadrosu için istenen bütün koşullar istenmektedir. Bütün kadrolar için başvuru süresi Resmi Gazete’de alımın açıklandığı tarihten itibaren 15 gün olarak belirlenmiştir ve şahsen başvuru koşulu vardır.