Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığından Okullara Önemli Talimat!

 Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara gönderilen bir talimat kapsamında, PKK ile bağlantısı olduğu bilinen, görevden acilen alınıp yasal işlem başlatılması gereken personeller hakkında bakanlık ile iletişime geçilmesini istedi. Yapılan talimat dahilinde, kamu görevinden çıkarılması gerektiği düşünülen ve terör örgütüne desteği olduğu öngörülen kişilerin formata uygun şekilde hazırlanarak ivedi bir şekilde mail atılmasını istedi.

Daha öncede gerçekleştirilmişti. 

Bahsi geçen talimatname dahilinde uygulananlar, daha önceden de gerçekleştirilmişti. Doğu’ da ve Güneydoğu’ da görev yapmakta olan personellerin terör örgütüyle bağlantısının olduğunun düşünülmesinin ardından başvurular toplanmış; değerlendirilmeye alınmış ve kişiler böylelikle yakalanmışlardı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu temizlenmeli.

Hangi meslek grubu veya görev makamından bahsediyorsak olalım; bölücü terör örgütüne ve hain teröristlere karşı bu vatan toprakları temizlenmelidir. Öncelikli olarak eğitim yuvalarından başlayan bu hareket, tüm yurda dağılıp kökten bir çözüm sunmalıdır.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sıklıkla yaşanmakta olan bu durum, son dönemlerde tekrar yüzünü gösterdi. Görevi kötüye kullanmak ve terör örgütüne destek sağlamak gibi suçlardan dolayı, teşkilat içerisinde önemli temizlemeler de yapılmıştı.

Kamupersoneli.net | ANKARA