Eğitim

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde YÖK Kültür Sanat Söyleşileri

Yükseköğretim Kurulu Kültür Sanat Söyleşileri hakkında vir duyuru yayınladı. YÖK’ün yayınladığı duyurunun ayrıntıları şöyle;

Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi “YÖK Kültür Sanat Söyleşileri”

İlk kez Bartın Üniversitesi’nde “Kültür Sanat Söyleşileri” adıyla başlatılan etkinlik daha sonra İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde en son olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlendi. Etkinlikle alakalı YÖK internet sitesinde bulunan bilgilendirmeye göre YÖK Başkanı Yekta Saraç “YÖK Kültür Söyleşisi” öncesinde Nevşehir Valisi Sn Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.YÖK Başkanı Sn. Yekta Saraç Nevşehir Valisi Sn. Mehmet Ceylan’ın ziyaretinin hemen ardından YÖK başkanı saraç Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı da ziyaret etti. Ziyaretinde üniversitenin durumu hakkında bilgiler alan Yekta Saraç ile birlikte “YÖK Kültür Sanat Söyleşisi”‘ne YÖK üyesi Dr. Zeliha Kocak Tufan ve YÖK Başkan danışmanları Fatih Tığlı ve Prof Dr. Sezer Şener Komsuoğlu da katıldı. YÖK tarafından 3. düzenlenen Kültür Sanat Söyleşisi’ne üniversitenin Rektörü Prof.Dr. Sn Filiz Kılıç ,Üniversitede görevli akademisyerler ve öğrenciler de katıldı.

YÖK başkanı yaptığı konuşmasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde bulunmaktan memnuniyetini ve üniversitenin çalışmalarının Türk yükseköğretimi açısından çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Kamupersoneli.net