Eğitim

Trafik Dedektifleri'nin Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel  Müdürü Kemal Şamlıoğlu , basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı’nın İçişleri Baknalığı Emniyet Genel Müdürlüğü , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı , Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği ve Opet Petrolcülük AŞ Birliği ile 3-17 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik yürüttüğü “Çocuklar için Trafik Eğitimi” projesinin 2013 yılının kasım ayından beri devam ettiğini dile getirdi.


Çocuklar İçin Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi kapsamında, günümüze kadar 1 Milyon 900 bin öğrenciye eğitim verildiğini dile getiren MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, eğitimlerin 2., 7. ve 9. sınıflar için yoğun bir şekilde uygulandığını bildirdi.  Eğitimini tamamlayanlara “tarım dedektifi” ünvanının verildiğini söyleyen MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, proje ile ebeveynlerin araç kullanmada daha titiz ve dikkatli davranmalarını sağlama konusunda da etkili olacaklarını dile getirdi.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, EGM haberleri ve daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara