Eğitim

Üniversite Adayları Dikkat ! LYS Tercih Sonuçları ÖSYM Tarafından Ne Zaman Açıklanacak?

Yüz binlerce kişi tarafından 2017 LYS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağını araştıran adaylar şuan için Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılacak açıklamaya kitlenmiş durumda.

Kamupersoneli.net olarak adayların akıllarındaki “2017 LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusunu yanıtlıyoruz.

LYS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl LYS tercihleri 29 Temmuz e 3 Ağustos tarihleri arasında alınmıştı. Daha sonra sonuçlar ise ÖSYM tarafından 10 Ağustos’ta açıklanmıştı. Bu yıl ise LYS tercihleri 18 Temmuz 2017 ile 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında alındı. Bu kapsamda tercih sonuçlarının 2 Ağustos 2017 tarihinde açıklanması bekleniyor. 

ÖSYM tarafından sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belirtilmedi. Fakat tercih sonuçlarına göre üniversiteye kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 14-18 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak.

Tercih sonuçları açıklandığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum