Eğitim

Vodafone Çocukları Karne Günü Unutmayacak – Öğrenci Kampanyası Başlıyor

 Vodafone, bir yıl boyunca çalışıp karne hediyesini hak eden öğrencilere yönelik düzenlediği kampanya kapsamında Vodafone Smart Tab mini 7’yi uygun fiyat ve avantajlarla sunuyor.


Vodafone açıklamasına göre, şirket, Smart 7 serisinin bir üyesi olan Vodafone Smart Tab mini 7’yi uygun fiyat ve avantajlarla sunarak, öğrencilere karne hediyesi veriyor.

Mobil modem “Cepte Wi-Fi” sahibi olmak isteyen herkes, bu kampanyayla 24 ay boyunca ilave 10 TL karşılığında Vodafone Smart Tab mini 7’yi de alabiliyor. Kullanıcılar böylelikle, hem 10 GB internetiyle “Cepte Wi-Fi”ye hem de Vodafone Smart Tab mini 7’ye ayda toplam 49 lira karşılığında sahip olabiliyor.

Ayrıca kontratlı olarak Vodafone Smart Style 7 kampanyasından faydalanan kullanıcılara ise 24 aylık kontrat süresi boyunca ayda 15 TL karşılığında Vodafone Smart Tab mini 7’ye sahip olma fırsatı sunuluyor.

Android’in en güncel sürümü Marshmallow 6.0 ve yüksek çözünürlüklü 7 inç ekrana sahip Vodafone Smart Tab mini 7, kampanya dahilinde sunulan her here taşınabilen 10 GB internetiyle de ailelerin bütçelerini sarsmadan internet ihtiyacını karşılıyor.

Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanyayla bütçelerini zorlamadan çocuklarına karne hediyesi vermek isteyen tüm ailelerin, Vodafone Cep Merkezleri’ni ziyaret etmeleri yeterli oluyor.