Ekonomi

2016 Ağustos Maaş Bordrosu Yayınlandı

Maaş dökümünüzü ayrıntıları ile görüntüleyebileceğiniz e-bordro hizmetine, e-devlet üzerinden giriş yapmanız gerekiyor. E-devlet bilgileriniz ile güvenli bir şekilde, maaş dökümünüzü alabilirsiniz.

E-bordro hizmeti, Maliye Bakanlığı tarafından, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olanlar için yayınlanmıştır.E-bordro, memur maaş günü olan her ayın 15’inden 1 gün önce yayınlanmaktadır.

Devlet memurlarının, 657’ye tabi tüm memurların, Ağustos 2016 maaş detaylarına,kesintilerine ve ödeneklerine, 14 Ağustos 2016 itibariyle ulaşılabilecek.

Maliye Bakanlığı, e-bordro hizmetini, e-devlet üzerinden veriyor. E-devlet şifresi ile Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü uygulamasına, e-devlet üzerinden kolayca ulaşmak mümkün.
 

E-devlet şifreniz yoksa, tüm PTT şubelerinden şifre edinebilirsiniz. Şifresi olan memurlar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile hesaplarına giriş yaparak, arama bölümünde e-bordro yazarak Maliye Bakanlığı veya Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti bölümüne tıklayıp işlemlerini kolayca yapabilirler.