Ekonomi

2016/2 Zamlı Avukat Maaşları Açıklandı

 Milyonlarca Avukat, memur ve emekli tarafından beklenen haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra en çok araştırılan konulardan biride yeni Avukat maaşları. İşte Temmuz ayı sonrasında zamlı Avukat maaşları.


Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında uygulanan zam miktarları açıklandı.

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra Avukat, memur ve emekli maaşlarına yönelik uygulanacak olan zam miktarı da açıklandı. Binlerce Avukat tarafından beklenen yeni maaş miktarı belli oldu. Buna göre Ocak ayında 4.063 TL olan Avukat maaşı Temmuz ayı itibariyle 4.257 TL oldu. 

2016 Haziran Ayı Enflasyon Rakamları

Haziranda Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yüzde 0,47, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0,41 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 7,64, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 3,41 oldu.

Diğer Memur maaşlarında meydana gelen artışları ve yeni memur maaşları hakkında bilgiye ilişkili haber kısmından ulaşabilirsiniz.

Son dakika haberleri, ekonomi haberleri, memur haberleri, emekli haberleri, gündem haberleri, kamu haberleri ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara