Ekonomi

Akbank'tan 2017'ye Kadar Ertelemeli Bayram Kredisi

Kurban Bayramı nedeniyle birçok banka kredi imkanı sunuyor. Bütün bankalar farklı kredi imkanlarıyla karşımıza çıkıyor. Kimi vade oranlarını yükseltiyor, kimi faiz oranlarını düşürüyor.

Akbank’ın bayram kredisi kampanyası ise diğer bankaların kampanyalarından tamamen farklı.

Akbank, bu Kurban Bayramı’nda verdiği bayram kredisinin ödemelerini 2017 yılına kadar erteliyor. Bayram için çektiğiniz ihtiyaç kredisini 3 ay ertelemeli olarak ödeme imkanı sunuyor.

Akbank’ın 2017’ye kadar ertelemeli bayram kredisinin faiz oranı ise %1,99 olarak belirlendi. Bu faiz oranı en fazla 25 bin TL’lik krediler için uygulanıyor.Miktarın değişmesiyle beraber faiz oranı da değişkenlik gösteriyor.

Vade seçeneği ise en fazla 36 ay. 36 ay vadeli olan bu krediyi, 3 ay ertelemeli olarak ödediğiniz zaman 33 aylık vadeli sürede borcun tamamını ödemeniz gerekiyor.

Ödeme ertelendiği için erteleme faiz tutarı uygulanacaktır.

Akbank’ın bu kredi kampanyasında krediye başvuru yaptığınız yer kredi faiz oranını etkiliyor. Akbank şubelerinden yapılan kredi başvurularında faiz oranları daha düşükken, internetten yapılan başvurularda faiz oranı yükselebilir.

Kredi başvurusu için, gelir belgeniz ve nüfus cüzdanınızın yanınızda olması yeterlidir.

Akbank’ın Kurban Bayramı için sunduğu 2017’ye kadar ertelemeli kredi başvurusu için en yakın Akbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net