Ekonomi

Bakan Albayrak: " 9 Çağrı Merkezi, 2 bin 400 İstihdam"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, işçi istihdamları ve yeni açılacak çağrı merkezleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Albayrak’ın önemle üzerinde durduğu, müşteri memnuniyetinin arttırılması için ve istihdamı arttırmak için elektrik dağıtım şirketlerine çağrı merkezi açılmasına ilişkin çalışmalar neredeyse sona ermek üzere.

Habertürk’ün haberine göre; 2 bin 400 kişinin istihdamını amaçlayan 9 çağrı merkezi Ekim ayından itibaren hizmete girecek. Bakan Berat Albayrak, çağrı merkezlerinin açılışına bizzat katılacak.

Bakan Albayrak, çağrı merkezlerinin açılmasına ilişkin çalışma ve yatırımların ağustos ayına kadar tamamlanması için talimat vermişti. Dağıtım şirketlerinin çağrı merkezlerinde yaklaşık bin kişi olan personelin de 3 bin 400’e çıkması bekleniyor.

Dağıtım şirketlerinin müşteri memnuniyeti ve daha hızlı hizmet verebilmesi için de 5 bin teknik eleman istihdamı hedefleniyor.

Kurulacak çağrı merkezlerinde 24 saat hizmet verilecek ve müşterilerin sorunları 20 saniyede personele ulaşacak.

Açılan olan 9 çağrı merkezi Türkiye’nin farklı illerinde hizmet verecek. 

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Bulunduğum şehirdeki şirket 150 kişi alacakmış müracat ettik çağıran yok. Şirket çalışanlarının yakınları görüşmeye çağrıldı onlar mı işe alınacak diye düşünmeden edemiyoruz.

  2. Çağrı merkezi hizmetleri bölümü mezun öğrencilerinin atanması,ortak kadro verilmemesi dileği ile.