Ekonomi

BMD Başkanı Sami Kariyo: " Teröre İnat Çalışmaya Devam Edeceğiz…"

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sami Kariyo, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısına ilişkin, “Teröre inat tüketicilerin bizden beklentisi olan daha iyi, mutlu ve modern bir hayat için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Terör dünyanın hiçbir noktasında kazanamadığı gibi Türkiye’de de umduğunu bulamayacak, yarattığı vahşet ve şiddet sarmalında yok olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.


Kariyo, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, bir süredir Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde meydana gelen, tek amacı toplumsal birlikteliği ve huzuru bozmak olan hain saldırılara İstanbul’da bir yenisinin daha eklendiğini anımsatarak, “Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını nefretle lanetliyor, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine ve ülkeme başsağlığı ve sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Daha önceki saldırılarda olduğu gibi bugün de cesaretlerini göstermenin en iyi yolunun gündelik hayatı savunabilmek olduğunu ifade eden Kariyo, şunları kaydetti:


“Perakende markalarının görevi yaşamımızı renklendirmek ve canlılığını korumaktır. 350 binden fazla çalışanı, yurt içinde 65 bin, yurt dışında da 90 ülkede 3 binin üzerindeki mağazasıyla biz BMD markaları, yılın her günü, aynı inanç, istek ve güçle Türkiye’ye hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün nasıl görevimizin başında, yurdun dört bir yanına ve dünyanın dört bir köşesine hizmet götürüyorsak, bundan sonra da huzurumuzu yok etmeyi amaçlayan teröre inat tüketicilerin bizden beklentisi olan daha iyi, mutlu ve modern bir hayat için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Terör dünyanın hiçbir noktasında kazanamadığı gibi Türkiye’de de umduğunu bulamayacak, yarattığı vahşet ve şiddet sarmalında yok olacaktır.”

AA
Kamupersoneli.net