Ekonomi

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu: Emekliye Promosyon Müjdesini Başbakan Verecek

Müjdeyi Başbakan Verecek 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu emekliye promosyon ödemesi hakkında çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Bakan Müezzinoğlu, ” Bardağın suyunu yarıdan azdan yarıdan çoğa çıkarması için çalışmalarımızı Başbakanımıza teslim ettim. Bu hafta veya gelecek hafta Başkanımız Binali Yıldırım gerekli açıklamalar eşliğinde müjdeyi verecektir ” dedi.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hüseyin Akyüz’ün cenaze törenine katıldı. Daha sonra Bakan Müezzinoğlu AS TV’nin programına katılarak gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Terör saldırısı hakkında sorulan soruya cevap veren Bakan Müezzinoğlu, şehit sayısının 44’e yükseldiğini ifade etti. 

Ayrıca Mehmet Müezzinoğlu Şöyle Konuştu;

30 olan polis şehidimiz 36 oldu. Sivil şehit sayımızda 6 kimliği belli olan, 2 de kimliği belli olmayan. Bu acı veren üzüntü veren bir durum. Bu bağlamda şehitlerimize rahmet diliyorum. Yaralı sayımız 102. 26 yaralımız yoğun bakımda 16 yaralımızın durumu da oldukça iyi. 10 yoğun bakım hastamızın durumu ciddiyetini koruyor. 

Kamupersoneli.net – ANKARA