Ekonomi

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu'ndan taşerona kadro açıklaması geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadro durumuna ilişkin, ”Bir süre daha sabredecekler. Biz şu anda onlara verdiğimiz sözün planlamalarını yapmaktayız.” dedi.

Müezzinoğlu, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasının ilçedeki bir otelde düzenlediği toplantıda, Türk milletinin hiçbir milletin başaramayacağı ağır tabloların üstesinden geldiğini söyledi.

TAŞERON İŞÇİLERİN KADRO SORUNU

Bakan Müezzinoğlu, bir vatandaşın Taşeron çalışanların durumuna ilişkin soru üzerine, işçilerin biraz daha sabretmeleri gerektiğini söyledi.

“Bir süre daha sabredecekler. Biz şu anda onlara verdiğimiz sözün planlamalarını yapmaktayız.” diyen Müezzinoğlu, ”Ancak önemli olan alın teriyle, namusunuzla emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir işinizin var olmasıdır. Şu anda o hizmet alınıyor, o hizmetin karşılığında alın terinizin karşılığı ödeniyor. Devlet güvencesi biraz daha sabır istiyor. İnşallah Türkiye o sıkıntılı süreçleri de önümüzdeki günlerde azalttığında o sözümüzü de tutacak sizleri de devletimizin veya en büyük güvence millettir, milletin güvencesine devam edeceğiz.’ ‘şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, “Yeni yılda emekliye promosyon müjdesi olacak mı?” sorusuna ise Bakan Müezzinoğlu, emeklilerin baştacı olduğunu, o müjdeyi Başbakan Binali Yıldırım’ın şekillendireceğini vurguladı.

Kamupersoneli.net | AA

Bir Yorum

  1. Bizler taşeron firmada teknik eleman olarak çalışırken vatanı görevimiz için kurumun şirketle anlaşma gereği tazminatımızı almadan tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla istifa edip askere gittik şimdi ise askerlik görevimiz, kutsal görevimizi yaptık ama biz askere gidince kurum yerimize eleman almış biz işsiz kaldık bu yeni çıkacak olan yasada bizler içinde Allah rızası için bir hak tanıyın bizimde ailelerimiz çocuklarımız bakmakla yükümlü olduklarımız ailelerimiz var.lütfen bizler için bir hak..lütfen sayın yetkililer bizimde sesimiz olurmusunuz..

  2. Sayın Başbakan Türküye de Açlık sınırın altında Askeri Ücreti karşılığında Sovan Ekmekle yesen yetmezki sayın Bakanım iyi Bir karar vermeniz gerekiyor Saygılarımı sunarım

  3. Benakpartide uyeyim yanliz tasron iscisiyin nezanan kadro gelecek

    Dot gozle bekliyorum biryildirbekliyorum