Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) araç kiralama hizmeti alımı yapacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanla 6 adet araç kiralama hizmeti alımı yapacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan şu şekilde;

Adet Sürücülü, 2 Adet Sürücüsüz Olmak Üzere Toplam 6 Adet Araç Kiralama Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Yapılacağı yer: adet araç ve 2 adet sürücüyle Emek Mahallesi 17. Cad. No: 13 Çankaya /ANKARA adresinde bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, 2 adet araçla İstanbul Yolu 14.Km No:464 Yenimahalle/ ANKARA adresinde bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü Başkanlığı, 1 adet araç ve 1 adet sürücüyle Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Çiğdem 2 Sokak No:3 Demirtaş/BURSA adresinde bulunan İSGÜM Bursa Bölge Laboratuvar Müdürlüğü, 1 adet araç ve 1 adet sürücüyle Örnek Evler Mahallesi Atatürk Bulvarı No:112/7 Kocasinan/KAYSERİ adresinde bulunan İSGÜM Kayseri Bölge Laboratuvar Müdürlüğü ile Ankara, Bursa ve Kayseri içinde ve İdare tarafından belirlenecek olan şehir dışındaki yerlerde görevlendirilecektir.