Ekonomi

Denizbank'tan Eğitime Destek Kredisi

Türkiye’de birçok şube ve ATM ile hizmet veren yabancı sermayeli bankalardan olan Denizbank, müşterilerinin isteklerine göre kampanyalar düzenleyen bir banka.

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber velilerin masraflarının da artmasıyla beraber, Denizbank eğitim kredisi kampanyası başlattı. Bu kredi özellikle özel eğitim kurumlarında okuyan öğrenciler için düzenlendi.

Özel bir vakıf üniversitesinde burssuz bir yıllık eğitim yaklaşık 15 bin TL civarında. Özel liseler gibi birçok kurum da para karşılığında öğrenci alıyor. Aileler çocuklarının iyi bir eğitim almaları için fedakarlıklar yaparak özel eğitim kurumlarında ders almalarını sağlamak istiyorlar. 

Denizbank’ın sunduğu eğitim kredisini 60 aya kadar vadeli olarak çekebilirsiniz. Denizbank eğitim kredisi başvurusu için bazı belgeler talep ediyor:
– Nüfus cüzdanı fotokopisi
– Gelir belgesi
– İkametgah belgesi
– Öğrenci kabul belgesi

Denizbank’ın eğitim kredisinde, 1-12 ay arası vadede 1,35 oranında faiz oranları uygulanıyor. 
13-24 ay arası vadede 1,40 oranında faiz oranları
25-36 ay arası vadede 1,41 oranında faiz oranları
37-48 ay arası vadede 1,46 oranında faiz oranları
49-60 ay arası vadede yine 1,46 oranında faiz oranları uygulanıyor.

Denizbank’ın eğitim kredisi kampanyasında en yüksek limit 60 bin TL olarak belirlenmiş. Ayrıca çekilen kredi miktarının %0,5’i oranında kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra sigorta ve vergi ücretleri de tahsis ediliyor. 

Denizbank Eğitim Kredisi başvurusunda bulunmak veya detaylı bilgi almak için en yakın Denizbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net