Ekonomi

Denizbank'tan Facebook Üzerinden İhtiyaç Kredisi

Teknolojinin her geçen gün bir adım daha ileri gitmesiyle beraber, bankalar kredileri sosyal medya üzerinden vermeye başladı. Facebook üzerinden kredi veren bankalar arasına şimdi Denizbank da eklendi. Denizbank’ın facebook üzerinden verdiği 55 bin TL ihtiyaç kredisine düşük faiz oranlarıyla sahip olabilirsiniz. Kredi başvurusu nasıl yapılır? Kimler bu krediden faydalanabilir?

Denizbank’ın facebook üzerinden verdiği ihtiyaç kredisinin faiz oranları değişkenlik gösteriyor. 1 ay vadeli olarak kredi çekmek istediğinizde faiz oranı 1,35 iken; 48 ay vade ile çekilmek istenen kredilerde değişim gösteriyor bu oran.

Denizbank’ın facebook üzerinden verdiği ihtiyaç kredisi, diğer kredilere düşük faiz oranlarıyla karşımıza çıkıyor. Denizbank’ın diğer kredi kampanyalarının faiz oranlarının, facebook kredisi faiz oranlarından fazla olduğunu gözlemlemek mümkün.

Denizbank’ın facebook üzerinden verdiği ihtiyaç kredisinde alt limit bin TL iken en üst limit ise 55 bin TL olarak belirlenmiş durumda. 

Bu krediden faydalanmak isteyen kişilerin hem kredi tahsis ücretini ödemeleri hem de hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Denizbank’ın Facebook üzerinden başvuru aldığı ihtiyaç kredisine siz de facebook hesabınız üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Kamupersoneli.net|Ankara