Ekonomi

Emekli Promosyon Ödemelerinde Bankalar Avantajlı Teklifler Sunuyor

Emekli vatandaşların alacağı promosyon ücretleri ile ilgili gelişmeler yaşanılmaya devam ediliyor. Bankalar, emekli vatandaşların kendilerinden emekli maaşı almalarını sağlamak için, promosyon ödemelerinde farklı avantajlar sağlamayı hedefliyorlar. 12 Milyona yakın emekli vatandaşın alacağı banka promosyonu ile ilgili olarak, bankalar pastadan paylarını almak istiyorlar.

Kimler Promosyon Verecek?

16 banka ve PTT, promosyon ücreti verecekler. Promosyon ücretleri, taban olarak belirlenen tutarın altında olamayacak.

Maaşı 1000 TL altında olan emekliler, 300 lira, 1000 TL – 2000 TL arasında maaşı olan emekliler 375 lira, 2000 TL’den fazla maaş alan emekliler ise 450 lira promosyon ücret alacak. Tabi bu ücretler taban ücretler olarak belirlendi. Bankalar, emekli vatandaşların kendilerini tercih etmeleri için farklı avantajlı olanaklar sağlamaya hazırlanıyor.

Bankalar taban tutarın altında promosyon ödeyemeyecek fakat bunun üzerinde tutarları verebilecekler. Bu da yarışı kızıştıracak.

Bankalar emeklilere özel mevduat faizi, kredi faizi indirimi ve buna benzer olanakları da ekstra olarak sağlamayı hedefliyor. Promosyon ödemelerinin Mart ayı itibari ile başlaması öngörülüyor.

Birçok banka farklı promosyon teklifi ile, müşterilerine ve müşterileri olmalarını istedikleri kişilere, cazip teklifler sunacaklar.

Kamupersoneli.net | Özel İçerik