Ekonomi

Emekliye Promosyon Ödemesi Ne Zaman Veriliyor ( Promosyon Ödemeleri için Görüşmeler Sonlandı mı)

11 Milyona yakın emekli vatandaş için banka promosyon müjdesinde adım adım sona yaklaşılıyor. Daha önceki haberlerimizde de söz konusu promosyon ödemelerinin görüşmelerinde mutabakata yaklaşıldığını belirtmiştik. Çalışma Bakanlığı ve kamu bankaları ilk görüşmelerde tutar konusunda anlaşamamış daha sonra işin içerisine özel bankalarda girmişti. Emekliler için bankalar tarafından verilecek promosyon ücretinin 900 liraya kadar geldiği konuşuluyor. Söz konusu ödeme 3 seneye bölünecek ve her sene 300 TL bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılacak. Emekli maaş aldığı bankadan söz konusu promosyonu alacak.


Emekli Prosmoyon Ödemesi Aldığı Bankayı Değiştiremeyecek

Bir emekli vatandaş promosyon ödemesi aldığı bankayı değiştirip başka bankadan promosyon ödemesi alamayacak 3 sene boyunca o bankayla çalışma taahhütü vermek durumunda olacak. Bankalar ve Çalışma Bakanlığı arasındaki pazarlıklarda taban fiyatı uygulamasının en önemli madde olduğu vurgulanıyor.

Taban Fiyatı Olacak

Buna göre, Çalışma Bakanlığı ve bankalar özel bir taban fiyat belirleyecek (örneğin : 300 TL) , bankalar bu taban fiyatın altında promosyon ödemesi yapamayacak , fakat dileyen banka müşteri kazanmak için ya da müşterisini elde tutmak için söz konusu taban fiyatın üzerine çıkabilecek. Bu durum emekliye yarayacak. Bilindiği üzere daha önceki senelerde bankalar emekli vatandaşları müşterisi yapabilmek için çeşitli kampanyalar düzenlemiş, çeyrek altın, tatil, masrafsız kredi gibi fırsatları emeklilere sunmuştu. Emekliler için ödenecek promosyon ödemeleriyle alakalı gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Görüşmeler ne zaman sonlanacak?

Promosyon görüşmelerinin haziran sonuna kesinleşmesi bekleniyor.


Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde…

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. yorum yapsan ne işe yarıyor Allah yetkililere vijdan versin hani emekliye promosyon

  2. Promosyon zekatı yerine….İşci Emeklisine aylık 3200 öde..memurada…1650 senin dinin imanın bumudur..ilkokul mezunu eline kazma almamışa işc de..yatsın uzansın..Memurda anasını belletsin kurumda…onada 1650….Allah sizi nasıl bilirse öle yapsın….

  3. haftada 2 görüşme yapsalar, haziran sonuna kadar 18 kez daha görüşmüş olurlar… milletvekili promosyonu için kaç kez görüşmüşlerdi acaba? emekliler için 2007 den beri görüşüyorlar! birileri halk düşmanı… acaba kim?

  4. sadece şunu diyeceğim yazıklar olsun bir günlük bir pazarlık 1 yılda bitecek

  5. politikacılar sadece kendilerini ve yandaşlarını düşünürler, millet yaşamış, ölmüş, sürünmüş umurlarında değil. halen bu millet anlamıyor buna şaşıyorum. Allah hepsi ıslah etsin. onun için bu ülke gittikçe geriliyor.

  6. Göle su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlar.Emekliler siyasilerin arpalığı haline geldi.

  7. emeklınn aldıgı para cok gelıyor ıstıyorlarsa onlara mıllet vekıllerıne gonderelım

  8. O koltuğa oturânın vişdanı yok oluyor toprağın altında hesaplaşırız artık

  9. yeter artık bu vatandaşın çektiği emekli asgari üçretli çalışanlar hep ezilmeye mahkümlermi kendileri ne gldikleri zaman hemen knunu çıkarırlar vatandaşlara geldiği zaman uzar da uzar vatantaş ölüncemi vereçeksiniz soruyorm

  10. AllahınI severseniz bu emekliyi daha fazla bekletmeyin. Bu promosyonmudur nedir vereceksiniz verin artık.

  11. Size iyi oluyo biraz daha akp ye iy gerin

  12. Her şey sırayla.Elbet bu sıralar bizlere de gelecek.Verilen şu zamma bak günde bir simit bir çay parasına bile yetmiyor.Ama emekliye simit bile çok bu zamanda.Ama onlarda haklı fazla verip azdirmaktansa az verip surundurmek daha iyi .