Ekonomi

En Uygun Faiz Oranları İle Kredi Veren Bankalar ( En Uygun Kredi Faiz Oranları 2016)

Çoğu vatandaş tarafından artık mecburi bir hal almış olan banka kredileri genellikle küçük alışverişler, evlilik, konut, taşıt , genel alışverişler, tatil ve diğer ihtiyaçların mali ihtiyaçlar için kullanılıyor.

Vatandaşlar maddi güçlerinin yeterli olmadığı bu gibi durumlarda çeşitli yollardan nakit bulma arayışına girerler. Bu gereksinimlerinize nakit desteği sağlayabileceğiniz yollardan birisi de bankalar tarafından sağlanan kredilerdir. Bankalar ile gerçekleştirdiğiniz anlaşmalar sonucu size ihtiyaçlarınızı gidermek için nakit para desteği verilir. Bankalar tarafından verilen bu nakit paraların geri ödemesinde bir miktar faiz uygulanır. Bu aşamada en önemli olan nokta ie banka ile aranızda yapılan anlaşmadır.

Banka ile yapacağınız anlaşmada en önemli maddelerden biri krediyi hangi faiz yüzdesi ile çektiğiniz. Anlaşmada yer alacak bu madde ile aldığınız miktarın geri ödemesinde vereceğiniz faiz miktarı belirtilir. Peki en ideal faiz oranı aralığı nedir? İşte çekeceğiniz kredi türüne göre en uygun kredi faiz oranları. En uygun kredi faiz oranları hangi banka tarafından sağlanır? Hangi bankaların kredi faiz oranları daha uygundur? İşte cevaplar.

İhtiyaç kredilerinde faiz oranları %0,99 ile %1,99 arasında değişiklik göstermektedir. Her banka müşterisine hemen hemen ihtiyaç kredileri için ortalama 36 ay vade süresi tanımaktadır. En uygun ihtiyaç kredisi faiz oranlarını sırasıyla şu bankalar sağlamaktadır; Denizbank, ING Bank, Türkiye İş Bankası, Fibabanka.

Konut Kredileriniz için faiz oranları ise %1,08 – %1,25 arasında değişkenlik göstermektedir. En uygun faiz oranlarını veren bankalar ise, Finansbank, Fibabank, Vakıfbank, Akbank ve Garanti Bankası şeklinde sıralanmıştır. Taşıt kredileri faiz oranlarının en uygunu ise ING Bank tarafından %1,04’lük bir faiz oranıyla sağlanmaktadır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, banka haberlerinden, kredi haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara