Ekonomi

Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Listesi (Mayıs 2017)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından evde bakıma muhtaç kişiler ve yakınları için bir proje yürütülüyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen projede evde bakıma muhtaç kişilerin yakınlarına ödenecek ödenmesi öngörülüyor. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında belli dönemlerde başvuru yapan engelli ve yaşlı kişilerin yakınları her ay evde bakım maaşından yararlanıyorlar. Evde bakıma muhtaç kişilerin yakınlarına ödenen ödenekler il il yatırılmaktadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler evde bakıma muhtaç kişilerin ve yakınlarının bir çok ihtiyacını karşılamaktadır. Konu ile ilgili olarak evde bakım maaşı almak isteyen vatandaşlar ilgili kurumlara başvurularını yapıyorlar ve başvuruları onaylandığında maaş yatırılma sıralarını bekliyorlar.

EVDE BAKIM MAAŞI HANGİ İLLERDE YATIRILMIŞTIR

On binlerce kişi tarafından merak edilen evde bakım maaşının hangi iller için yatırıldığını kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaşıyoruz. Aşağıda belirttiğimiz illere evde bakım maaşı yatırılmıştır;

18 Mayıs 2017 tarihi itibari ile evde bakım maaşı;  Amasya, Mersin, Aydın, Tokat, Sivas, Ağrı, Diyarbakır, Denizli, Kocaeli, Afyonkarahisar, Muğla, Bursa, Antalya, Rize, Ordu 6- Malatya, Konya, Batman, Aksaray, İstanbul, Kırklareli, Bolu, Manisa, Hatay, Balıkesir, Tekirdağ, Trabzon, Giresun, Gaziantep, Düzce, Adana, Şanlıurfa, Samsun, Bilecik, Osmaniye, Karaman, Kars, Uşak, Ankara, Kırşehir, Zonguldak, Eskişehir, İzmir ve Sakarya illeri için yatırılmıştır.

Kamupersoneli.net Notu: Evde bakım ücretlerinin hangi illere yatırıldığına dair bilgilerinizi diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Izmir için bakım parası yattı gösteriyor ama hesapta para yok

  2. ben çocum i̇çi̇n bakim magaşi aliyordum ni̇sanin 11 de raporun süresi̇ bi̇tti̇ magaş kesi̇ldi̇ 5 ayin 17 raporu yeni̇ledi̇m 8 ay oldu hala para yatmadi sözde 13 de yatacak para si̇ze sorum ni̇sanin 11 de kesi̇len magaş 8 ci̇ aya kadar 5 aylikmi yatacak bi̇lgi̇si̇ olan varmi?