Ekonomi

Eylül Ayı Güncel Kredi Faiz Oranları

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaş çareyi kredi çekmekte buluyor. Ülkemizde asgari ücretin 2016 Ocak ayında zamlanmasıyla beraber kredi oldukça sık tercih edilmeye başlandı. Normalde zaten çok talep gören krediler, önümüzün Kurban Bayramı olması nedeniyle daha fazla rağbet görmeye başladı. 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar kredilere başvurdular ya da kurban bayramına özel kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenler kredi çekti.

Kredi kullanmaya karar verildiğinide şüphesiz ki ilk bakılan şey, kredi faiz oranıdır. Sonrasında da kredi çekmek için ödenecek masraflar gelir. Kredi kullanmak istediğimiz zaman, bütün masrafları, faiz oranları da dahil, detaylı bir şekilde hesaplamalıyız. Banka size çekmek istediğiniz miktara göre masrafları hesaplayıp detaylı bir bilgilendirme yapmalı ve siz de bu doğrultuda kendi hesabınızı yaparak çekmek istediğiniz kredi miktarını belirlemelisiniz. 

Eylül 2016 Güncel Faiz Oranları


Kredi faiz oranları bütün bankalarda değişkenlik göstermektedir. Ortalama olarak ise 0,99 faiz oranları vardır. Eylül ayı faiz düşüşleriyle başladı. Bunun sebeplerinden biri de önümüzde bayram olmasıdır. Genel olarak faiz oranlarına bakıldığında ise, oranların %1,99’a kadar çıktığı görülebilir.

Kamupersoneli.net