Ekonomi

Genç Çiftçi Başvuruları Ne Zaman Sona Eriyor

Genç Çiftçi Başvuruları Ne Zaman Sona Eriyor? Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçiler tarafından çok beğenilen ve projelerini hayata geçirmek için oldukça güzel fırsatlar sunan Genç Çiftçi Hibe Desteği için başvuru işlemleri 12 Nisan 2016 tarihinde başlamıştı.

Genç Çiftçi Başvuruları Ne Zaman Sona Bitecek

Genç Çiftçi Desteği için bakanlığın resmi internet sitesinden oldukça yoğun başvuru yapıldığı öğrenildi. Bilindiği gibi projenin açıklanmasından kısa süre sonra bazı dolandırıcılar köylerdeki çiftçileri “Hibe garantisi veriyoruz” vaatleriyle dolandırmaya kalkmış ve bakanlık tarafından söz konusu destek için gerekli tüm açıklamalar yapılmıştı. Genç Çiftçi başvuru işlemleri 12 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek.

Başvuru İşlemleri Nereden ve Nasıl Yapılıyor?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından söz konusu hibe desteğine başvuruların yapılabildiği bir internet sitesi açıldı. “gencciftci.tarim.gov.tr” adresinde genç çiftçi adayları başvuru işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor.

Girişimci, Güvenilir, Güçlü, Gönüllü, Genç

Genç Çiftçi internet sitesinde başvuru işlemleri için tüm aşamaları içeren dökümanlar ve diğer detaylar bulunuyor. Girişimci, Güvenilir, Güçlü, Gönüllü, Genç (5G) projesine genç çiftçilerden yoğun ilgi geliyor.

Bir Yorum